Öğrencilerinin gıda mühendisliğinin ilkeleri ve uygulamaları hakkında geniş kapsamlı bilgi birikimine sahip olmalarını sağlamak, gıda proseslerinin sağlık, gıda güvenliği, çevre ve sosyal etkilerini dikkate alarak analizi ve tasarımı için gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmak, sürekli mesleki gelişimin değerini bilmeleri ve yaşam boyu öğrenme isteği ve becerisine sahip olmalarını sağlamayı amaçlayan bölümümüzdür.

 

1 Kimya Mühendisliği
2 Çevre Mühendisliği
3 Moleküler Biyoloji ve Genetik
4 Kimya
1 Erasmus Technische Universitat München (Almanya) 2 Kişi - 12 Ay
2 Erasmus University of Food Technologies (Bulgaristan) 2 Kişi - 40 Ay
3 Erasmus Danmarks Tek. Uni. (Danimarka) 1 Kişi - 10 Ay
4 Erasmus Universidad de Vigo (İSPANYA) 1 Kişi - 10 Ay